Megkapom a nyelvvizsga bizimet vagy sem? (bőv. Lent)
Sziasztok! Arról lenne szó, hogy május első hetében volt a C típusú nyelvvizsgám angolból, Pannonon. Sajnos a szóbeli részét elbuktam a labor miatt, így csak 58%-osra sikeredett. Viszont az írásbeli része kereken 60% lett és a 3 rész ami szerint osztályoztak mind 40% fölött van (55,50,75%)
Ugyebár már lassan 1,5 hónap telt el azóta, de még értesítőt sem kaptam, hogy meglenne. Valaki megtudná mondani, hogy akkor ez most hogyan működik?
köszönöm :)
"Kedves Vizsgázók!
Aki májusban komplex vizsgát tett és annak csak az egyik része sikeres, viszont nem kíván élni a felülvizsgálat lehetőségével, a sikeres vizsgarészről a 2010. június 14-i héten a Vizsgahelyen átveheti a bizonyítványát, amennyiben kitölti a NYILATKOZAT-ot ( [link]
Egyéb esetben ki kell várni a felülvizsgálati időszakot.
A kitoltött formanyomtatványt emailben, faxon vagy postai úton is eljuttathatja a Vizsgaközpontba."
Ezt az oldalukon találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!