Mit jelent ez az angol mondat? (lent)
Figyelt kérdés
When life gets you down, remember, it's one down the rest is up2018. szept. 9. 17:54
1/4 anonim válasza:
Mikor az élet lenyom, emlékezz arra, hogy azért van, hogy felvegyél onnan valamit.
2/4 chtt válasza:
Ezt egy plusz "only"-val ismertem (when life gets you down remember it is only one down the rest is up), és sajnos nem igazán tudom lefordítani :(
A lényege olyasmi, hogy ha az élet földre visz, emlékezz/ne felejtsd el, ez csak egyszer lent, de az összes többi az fent (tudom, hülyén hangzik, de nem tudom jól megfogalmazni), szóval ez csak egy alkalom, a többi meg...
(ill. a pólókból kiindulva ugye, az egy van alul, az összes többi fölötte, de a jelentése ugyanaz -- hm, esetleg ez lehetne a mi "egyszer kopp, máskor hopp"-unk megfelelője, vagy majdnem megfelelője, nem?)
3/4 anonim válasza:
Mikor az elet lehuz, erre gondolj/emlekezz, egyszer lenn a tobbi fenn.
4/4 A kérdező kommentje:
#2 Igen, az only az véletlenül lemaradt :D
2018. szept. 10. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!