Hogyan tudnám eredményesen hirdetni magam, mint angol tanár?
Angolt már oktatok több mint 3 éve, de persze eddig csak skype-on, ugyanakkor kevés diákom van és két helyen is hirdetem magam, de nem igazán jön senki, pedig én nálam nem igazán adnak olcsóbban magánórát. Az egyik hely a skypesuli, a másik a tutimagantanar.hu, tudnátok ajánlani olyan oldalt vagy egyéb lehetőséget, amivel eredményesebben tudnám hirdetni magam, és talán több diák tévedne felém?
Előre is köszi!
Ha van egyetem vagy valamilyen releváns intézmény (pl. szakképző centrum) a közelben, akkor a faliújságukra tehetnél ki hirdetést. Mondjuk nem tudom hogy működik ez, bemész és kitűzöd vagy kell valami engedélyt is kérni a vezetéstől (esetleg fizetni érte), de én mindig szoktam látni ilyeneket és látszólag vannak, akik érdeklődnek, merthogy szokott hiányozni a letéphető telefonszámokból.
Esetleg másodállás egy nyelvvizsga-központban? Ott gyakorlatilag kézbe kapod a diákokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!