Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelent ez az angol mondat?

Mit jelent ez az angol mondat?

Figyelt kérdés

We didn't have anything prepared to the show the viewers. People who don't understand what she's saying will flip the channel, since they can check the results tomorrow.

Egy feliratos filmet nézek, és nem értem mit szeretne.

A filmről tudni kell, hogy az angol felirata nem eredeti, és elég rossz egy pár helyen.

2018. júl. 18. 09:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem készítettünk elő semmit a show nézőinek. Az emberek akik nem értik, hogy mit mond (egy nő), azok elkapcsolják a csatornát, ugyanis holnap megnézhetik az eredményeket.
2018. júl. 18. 10:08
 2/3 chtt ***** válasza:
100%

Igen, el tudom képzelni, hogy 'to show the viewers" is lehet az eredeti :)

Nem készítettünk elő semmit, hogy megmutassuk a nézőknek. Akik nem értik, mint mond a nő, majd csatornát váltanak, mivel holnap megnézhetik az eredményeket.

(de az elsőé is tök jó, ez már csak olyan "hű de okos meg szép, de főleg szerény vagyok" féle csiszolgatás:)))

2018. júl. 18. 11:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, az angol nem helyes.

to show the viewers

flip helyett flick

2018. júl. 18. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!