Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Megéri az orosz nyelvet...

Megéri az orosz nyelvet szinte a nulláról egyedül elkezdeni? A cirill betűket ismerem, és azon kívül még talán 20-30 szót. (1 hét alatt tanultam ezeket, de táborba is voltam, ami napi 9 órámat vette igénybe)

Figyelt kérdés

A suliba angolt tanulok, és szeptembertől franciát is úgyhogy suliidőben maximum napi 1 órám maradna arra, hogy ilyennel foglalkozzak, ezért kezdeném most.

Egyébként ismertek jó könyvet, mert az interneten szinte csak szavakat tudok tanulni ami édeskevés.

2018. júl. 9. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy megéri! Viszont én erősen ajánlom, hogy keress magántanárt. Heti egy órát ki lehet fizetni, és az oroszhoz szerintem kell is. Ugyanis rendkívül bonyolult nyelv. Én is magántanárhoz járok, egyedül képtelen lennék megérteni a nyelvtant, illetve a kiejtést. Nagyon hasznos is, én pl. nagyon szeretem! Sok sikert!
2018. júl. 9. 18:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. És tudom hogy kéne tanár, de anyukám nem igazán támogat az orosz tanulásban, mivel ott van az angol és a francia az iskolába...
2018. júl. 9. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!