Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen könyve (ke) t vegyek...

Milyen könyve (ke) t vegyek ha kezdő szinten vagyok? Lent bőv!

Figyelt kérdés
Amerikai angolt szeretném elsajátítani. Tudok szavakat, kifejezéseket, de jobbnak latom alapfokról elkezdeni. Valami könyv, tankönyv erre a célra? Egyedül tanulnék most, aztán nem is tudom ha eljutnék középfokig pl vagy ha már elég jól menne, csak akkor akarok tanárt keresni. Tehát egyedül szeretnék tanulni!!! Szóval, valaki tud ajánlani olyan tankönyve(ke)t, ami viszonylag könnyen tanulható ? Ezenkívül bármilyen infó jól jönne, pl hogyan kezdjek neki? Először csak szavakat, s aztán hogyan tovább?
2018. júl. 1. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél tankönyvet. A Solutiont szeretem.
2018. júl. 1. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Én kettő "igazi" amerikairól tudok, amelyek jártak Magyarországon, de szerintem egyiknek sincs folytatása középfokig, és kérdés, papíron hozzájuk lehet-e még jutni.

Beckerman: Family Album, USA

Cooperman: Tuning in the USA

No meg van az American Headway sorozat, az elvisz középfokig, de abba sosem néztem bele, nem tudom, mennyire lett amerikai attól, hogy még egy szerzője lett és a leírt célja a TOEFL-re való felkészítés.

2018. júl. 2. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Habar nem konyv de en ajanlom a duolingo honlapot :)

C2 szinten beszelek angolul, B1 korul nemetul, es most kezdtem a duolingon az oroszt mert egyetemen azt fogok tanulni. Irtozatosan sok az anyag rajta de a beszedet, irast, szovegertest, mindent tanit es magyaraz. Es ha az oroszhoz ennyi minden van, kepzelem, hogy angolhoz mennyi lecke lehet rajta :)

Ha beszelsz C1 szinten legalabb egy masik nyelvet, akkor ajanlom azon a nyelven belepni duolingora es ugy tanulni az angolt, enis angol-orosz formaban tanulom, mert magyar-orosz nincs.

De magyar-angol van :)

2018. júl. 2. 12:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek!

#3, erről az oldalról már hallottam sokat, most viszont én is rákeresek :D

2018. júl. 4. 00:38
 5/5 anonim válasza:
Csak suliban "tanultam" könyvből. Rendesen úgy tanultam meg, hogy angol szinkronnal magyar felirattal néztem a sorozatokat, filmeket. A kedvenc zenéknek amit hallgatok, azoknak a fordításait néztem. Aztán megmaradt minden. Most már tökéletes az angolom.
2018. júl. 30. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!