Milyen könyve (ke) t vegyek ha kezdő szinten vagyok? Lent bőv!
Én kettő "igazi" amerikairól tudok, amelyek jártak Magyarországon, de szerintem egyiknek sincs folytatása középfokig, és kérdés, papíron hozzájuk lehet-e még jutni.
Beckerman: Family Album, USA
Cooperman: Tuning in the USA
No meg van az American Headway sorozat, az elvisz középfokig, de abba sosem néztem bele, nem tudom, mennyire lett amerikai attól, hogy még egy szerzője lett és a leírt célja a TOEFL-re való felkészítés.
Habar nem konyv de en ajanlom a duolingo honlapot :)
C2 szinten beszelek angolul, B1 korul nemetul, es most kezdtem a duolingon az oroszt mert egyetemen azt fogok tanulni. Irtozatosan sok az anyag rajta de a beszedet, irast, szovegertest, mindent tanit es magyaraz. Es ha az oroszhoz ennyi minden van, kepzelem, hogy angolhoz mennyi lecke lehet rajta :)
Ha beszelsz C1 szinten legalabb egy masik nyelvet, akkor ajanlom azon a nyelven belepni duolingora es ugy tanulni az angolt, enis angol-orosz formaban tanulom, mert magyar-orosz nincs.
De magyar-angol van :)
Köszönöm nektek!
#3, erről az oldalról már hallottam sokat, most viszont én is rákeresek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!