4 év alatt meg lehet tanulni?
Sziasztok!
Nem ide tartozik de végre találtam célt az életembe ez pedig az utazás, 4 év múlva akarok neki indulni a nagyvilágnak mivel nyelv nélkül nehéz azért külföldön gondolom én.
Meg lehet tanulni középfokon németül és angolul 4 év alatt?
Igazából régebben tanultam mind a két nyelvet aztán másik suliba kerültem és csak egy nyelvet tanultam német volt az na ott nem érdekelt semmi így nem lettem okosabb, szóval az elejéről akarom kezdeni a tanulást.
Előre is köszönöm a segítséget
Angolul nem tudom most hogy állsz, de azt könnyen meglehet tanulni, mert mindenhol találkozni vele. Én is a legegyszerûbb módon tanultam meg, filmeket/sorozatokat néztem angol szinkronnal és magyar felirattal, aztán már megpróbáltam csak angolul, angol nyelvû játékokkal játszottam, és olvastam. Ezek sokat segítettek.
Szerintem 4 év alatt simán megtanulod. Németül sajnos még nem tanultam, arról nem tudok nyilatkozni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!