Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 4 év alatt meg lehet tanulni?

4 év alatt meg lehet tanulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem ide tartozik de végre találtam célt az életembe ez pedig az utazás, 4 év múlva akarok neki indulni a nagyvilágnak mivel nyelv nélkül nehéz azért külföldön gondolom én.

Meg lehet tanulni középfokon németül és angolul 4 év alatt?

Igazából régebben tanultam mind a két nyelvet aztán másik suliba kerültem és csak egy nyelvet tanultam német volt az na ott nem érdekelt semmi így nem lettem okosabb, szóval az elejéről akarom kezdeni a tanulást.

Előre is köszönöm a segítséget

2018. jún. 30. 14:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Hogy kezdjek neki? Ti hogyan csinálnátok?
2018. jún. 30. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Angolul nem tudom most hogy állsz, de azt könnyen meglehet tanulni, mert mindenhol találkozni vele. Én is a legegyszerûbb módon tanultam meg, filmeket/sorozatokat néztem angol szinkronnal és magyar felirattal, aztán már megpróbáltam csak angolul, angol nyelvû játékokkal játszottam, és olvastam. Ezek sokat segítettek.

Szerintem 4 év alatt simán megtanulod. Németül sajnos még nem tanultam, arról nem tudok nyilatkozni.:D

2018. jún. 30. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
4 év alatt akármit meg lehet tanulni, ha odateszed magad.
2018. jún. 30. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Négy kerek év alatt mindkét nyelvből a C1 is reális cél.
2018. jún. 30. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!