Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mikor lehet számítani a...

Mikor lehet számítani a májusi Origo nyelvvizsga-bizonyítványra?

Figyelt kérdés

Érdemes-e már várni a májusi nyelvvizsgák bizonyítványaira? A hivatalos FB oldalon csak annyit hajlandóak mondani, hogy július 11-ig biztos meglesz, de ez egyrészt engem nem vigasztal (nem érettségiző vagyok), másrészt a törvényes 60 napon is túl van, addig biztosan nem várnak.

Csak szóbelin voltam. Még az eredmény napján, május 31-én lemondtam a felülvizsgálatról, legalábbis remélem, mert a levélben azt írták, hogy külön kell lemondani a laborról meg a szóbeliről, a felületen meg azt, hogy csak a laborra vonatkozik a felülvizsgálati idő, és nem is volt gomb külön a szóbeli részhez.

Egy másik nyelvvizsgaközpontban egy hete volt csak eredmény, és egy hét múlva már bizonyítványátadás van...

2018. jún. 15. 11:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Le van írva kereken perecen mikor várható az oldalukon.
2018. jún. 15. 23:32
 12/13 A kérdező kommentje:

Az oldalukon az van leírva, amire törvényileg kötelesek. Semmi több.

"Bizonyítványod legkésőbb 60 nappal a vizsgád után átvehető."

Tényleg megható, hogy legalább a jogszabályokat betartják. Nyugodj meg, nem is várok semmi többet ennél imádott nyelvvizsgaközpontodtól. Na most írjál még ide valamit, érdekes megfigyelni ezt az első hozzászóló által is emlegetett emberközpontú, segítőkész mentalitást.

2018. jún. 16. 08:59
 13/13 anonim válasza:

Attól függ hol vizsgáztál, mert ha kicsit tovább olvastal volna, akkor ott van hogy ha vidéken vizsgaztál akkor az több idő mint 60 nap. Ami szerintem teljesen érthető. És abban igaza van egy korábbi válaszolónak, hogy nem kellett volna az utolsó pillanatra hagyni és akkor nem kell azon idegeskedni hogy mikor jön meg.

Na mindegy amugy nem akarom én itt osztani az észt, remélem időben megjött, és hogy minden a terveid szerint alakult. További sok sikert!

2018. aug. 15. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!