Melyik nyelvvizsgát ajánlanátok középszinten angolból?
Figyelt kérdés
A Telc,az Euroexam,vagy a Bme nyelvizsga a jobb?Akinek van tapasztalata,az röviden le tudná írni?2018. jún. 9. 12:40
1/5 anonim válasza:
Mi az h jobb? Ha tudsz angolul, mind jo, ami akkreditált papírt ad. A kérdés legfeljebb az lehet, hogy mik azok a feladat típusok, amik kevésbé mennek, es ez melyik vizsgán van kevésbé jelen
2/5 anonim válasza:
Én Telcen voltam 5 éve és nem bántam meg. A feladattípusokat jól be lehet gyakorolni (van hozzá felkészítő könyv) és a szóbeli sem volt vészes. Egy rövid témakifejtés, egy szituáció (nem a vizsgáztatóval, egy diákkal, legalábbis én diákkal voltam) és egy képleírás, azon belül röviden itt is ki kell fejteni a képpel kapcsolatos témát. Közben kérdezhetnek is, de ez nem fog hátráltatni.
4/5 anonim válasza:
Ha leírod, hogy melyik a a leggyengébb és melyik a legjobb képességed (speaking, reading, writing, listening) akkor könnyebb válaszolni. Plusz akarsz e bele fordításos feladatot vagy nyelvtanit.
5/5 anonim válasza:
ECL, ha nem megy annyira a nyelvtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!