Utolso évben lehet nyelvet váltani? Azt mondták nem lehet mert értségi elöt vagyok.
érettségi előtt
Ne válts nyelvet, gyúrj rá a magyarra, inkább. Most még elkezdeni egy teljesen új nyelvet, neked az sok lesz.
Amúgy abból a nyelvből érettségizhetsz, amit legalább 2 évig tanultál középiskolában, mindegy mikor.
Ahogy a helyesírásodat nézem, neked a magyarral is gondok vannak. Szerintem ne nyelvet keress másikat, hanem iskolát. Mondom ezt azért, mert borzasztó abban a tudatban élni, hogy ilyen helyesírással Te is szavazati jogot kapsz. És mikor ilyet látok és/vagy tapasztalok, elgondolkodom arról, és valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül, hogy a mai felgyorsult világban nem az okos eszközök készség szintű felhasználását kellene előtérbe helyezni az iskolákban és a felnőtt-lét küszöbén álló fiataloknak rossz helyesírással feltenni egy kérdést amit egyébként egy funkciógomb lenyomással meg tudnál oldani, hanem azon kellene fáradozni a szülőknek és tanároknak, hogy felelősségteljes döntéseket tudjatok hozni érettségi után.
Visszakanyarodva a kérdésedhez, ha nem volt elég egy nyelvet megtanulnod több év alatt, akkor miből gondolod hogy elég lesz hozzá jobb esetben egy év? Mert az írásodból gondolom jövőre lesz az érettségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!