Angol fordítási segítséget kérhetnék ismét?
Megköszönném ha tudna valaki segíteni ezekben.
-I'm busy enough just looking after Joe.
-I'm fired up to pummel you.
-No matter what, don't let Rikiishi have his way!
-You're trying to make your way here swiftly,eh?
-J-Just a little more, and I would've had Rikiishi.
-Do you think you can still get past Rikiishi with those jabs and straights?
Segítséget kértem nem kioktatást.
Amúgy meg néztem, de akkor sem tudtam, szóval azért kértem segítséget.
-I'm busy enough just looking after Joe. - Eléggé elfoglalt vagyok Joe keresésével.
-I'm fired up to pummel you. - Eléggé feltüzeltél/Fel vagyok tüzelve/fűtve? hogy megüsselek. (Szöveg környezet; ezt sajnos látnom kellene, pl fantastic 4 tűzképességű hősével)
No matter what, don't let Rikiishi have his way! - Nem számít mi történik, ne hagyd, hogy Rikiishi elérje amit akar!
-You're trying to make your way here swiftly,eh?! - Gyorsan beakartál jutni ide ugye?! (bár valahogy a surranás jobb szónak tűnik, de ez megint szöveg környezet)
-J-Just a little more, and I would've had Rikishiishi. - Cs-Csak egy kicsi kellett volna még és már meglenne Rikishiisi.
-Do you think you can still get past Rikiishi with those jabs and straights? - Gondolod, hogy még mindig áttudsz jutni Rikiishi-n azokkal a : "jabs and straights"?
Utóbbihoz tényleg kell a szövegkörnyezet.. bár a legtöbbhöz így is.. Elárulod melyik anime ez? talán egyszerűbb lenne;)
Szerintem a look after az nem a keresés.
With jabs and straights: a jab ugyan nem horog, de én úgy fordítanám, hogy balhorgokkal és jobbegyenesekkel
Kedves Sztrogoff:
Akkor szerinted mit jelent?!;) Nincs semmi gond ha tévedtem és akkor sem ha te, mindketten tanultunk valami bölcsességet.
Phrasal Verbs
look after
Take care of.
Kowalsky86:
Ez az első évad 14.rész.
Nagyon köszönöm a válaszokat, hálás vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!