Telc b2 komplex angol nyelvvizsga tapasztalatok?
Sziasztok! Szombaton megyek nyelvvizsgázni, akinek van tapasztalata, mire lehet számítani? Főleg a szóbeli része érdekelne, mert elég izgulós vagyok. Nagyjából mik lehetnek a lehetséges tételek? Mennyire szigorúak? Valamint mennyire kell kiöltözni?
Köszönöm a válaszokat :)
Sziasztok!
Az első levélnél, azt ugye olvastátok, hogy olyat keresnek akinek nincs még tapasztalata színészi pályán?
Nekem nem nagyon rémlik, de zöldfülű divatmodellként jelentkeztem az állásra, ezek szerint átsuhant rajta a szemem. :D
... de konkrétan nem emlékszem erre. Hogy volt megfogalmazva?
Uuhhh én a hivatalos levelet totál elrontottam. Kb 10 percet gondolkodtam azon hogy meg kell-e címezni (mivel nem volt cím és elektronikus formában kellett írni). És mivel ezen kattogtam, ügyesen leírtam hogy esélyes lennék a hercegnő szerepére...🤦🏻♀️
A többi viszont egész jól sikerült.
Ilyenkor amikor a tartalom nem jó a nyelvtant és a szókincset nem is értékelik, tehát automatikusan 0 pont?
Hát nem tudom...
Nekem is lehet 0 pont, mert írtam címzést :D:D... De ha az egész levelem 0 pont, mert kitaláltam egy címet, akkor kicsit ideges leszek.
Azt olvastam most egy fórumon, ahova a telc központ szokott válaszolni, hogy két esetben 0 a levél:
- ha tématévesztő, vagy
- ha a nyelvtani hibák száma meghaladja az érthetőséget
Ezzel kell kalkulálni. :D Mindenesetre a rossz címzés szerintem egyikbe se tartozik. Nagyon reménykedem.
Akkor senkinek nem lesz nullázva emiatt...
Ha nézitek a mintaértékelést az oldalukon, vannak hasonló problémák leírva, mért kevesebb pont pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!