Telc b2 komplex angol nyelvvizsga tapasztalatok?
Sziasztok! Szombaton megyek nyelvvizsgázni, akinek van tapasztalata, mire lehet számítani? Főleg a szóbeli része érdekelne, mert elég izgulós vagyok. Nagyjából mik lehetnek a lehetséges tételek? Mennyire szigorúak? Valamint mennyire kell kiöltözni?
Köszönöm a válaszokat :)
listening rosszul,
levélen nem volt címzés, ezért megzavarodtam
a többi tűrhető volt
a reading utolsó feladatánál (hirdetések és fejcímek párosítása) pedig több megoldás is lehetett ebben biztos vagyok
Így egyesével csak leírok mindent, amit akarok. :D
Szóval nekem úgy tűnt, hogy egy kivételével mindnek volt egy egyértelműen azonosítható párja.
Én kitaláltam egy címet, amire küldöm. Nem tudtam mást csinálni. Remélem nem nullázák amiatt a levelemet.
A readingben:
- az 5 éves unokahúgodat vihetted volna az egyik étterembe és/vagy hajótúrára, mivel mindkettő nyitva volt vasárnap (az elektromos hajózásnál volt korhatár, de a sima csónakázásnál nem, az étterembe meg azt írták gyerekbarát menük vannak)
- érdekelnek a tengeri állatok és szeretnél változatos szabadidős programra szerintem egyaránt helyes az a jet boat trip, ahol delfineket, fókákat, bálnákat láthatsz, meg kirándulhatsz
De persze úgy sem lesz kifogás... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!