Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Német oldalt keresek, ahol...

Német oldalt keresek, ahol nem a politika az első, hanem lányos témák. Ilyen Blikk szinvonalon. Ismertek ilyet?

Figyelt kérdés
Alapszintű a nyelvtudásom, olvasnék cikkeket, de sok nekem. Valami gagyibb oldalt keresek.

2018. máj. 16. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Blick.ch

20min.ch

Azért sok cikk nem általános iskolás-szint, de nem is politikai jellegű :)

2018. máj. 16. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezek mellett még a "Limmattaler Zeitungot" szoktam olvasni.
2018. máj. 16. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:
freundin.de
2018. máj. 16. 22:35
 4/4 anonim válasza:
Miért nem olvasol képregényeket (?) az nagyon egyszerű, vagy ha az nagyon gagyi akkor lehet kapni (pl:Líra) kisebb könyveket amik egyszerűen vannak megfogalmazva és max 30-40 oldal. Tudom ez nem pont az amit kérdeztél de én mindenképp ezzel kezdenék és aztán ha már azok is jól mennek akkor tovább mennék, szerintem ez egy jó gyakorlási módszer.
2018. máj. 28. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!