Én normális vagyok?
Figyelt kérdés
Utáltam az osztályom és elemtem estire az utolsó évre. (Nem volt jó döntés.) Nappalin orosz volt a második nyelvem, de amikor készültem nyelvcserére, hogy hátha átvesznek egy másik suliba (később kiderült, hogy 10. Után senkit nem vesznek át) tanultam németül is... És nagyon szomorú vagyok most, hogy nincs második nyelvem és hirtelen felindulásból fogadtam anyámmal 100,000 forintban, hogy mindkettőből B2-t teszek idén.
Normális vagyok én? Van ember aki képes lenne erre?
2018. máj. 10. 18:13
1/4 anonim válasza:
Lássuk csak. 10-ből 9 ember képes erre. Következő kérdés?
2/4 A kérdező kommentje:
1, Dehogy is. Nem akarok senkit sem alábecsülni, de az emberek nagy része olyan hülye idióta, mint egy pakli kártya...
2018. máj. 10. 18:51
3/4 anonim válasza:
Akkor bizonyítsd be, hogy te más vagy.
4/4 anonim válasza:
Sok mindentől függ,ők fogsz-e magántanárhoz járni,milyen szintre jutottál oroszból,hogy megy a német,stbstb...én látatlanban azt mondanám,hogy nem lesz egyszerű és kevés esély van rá, érdemesebb lett volna egyet kiválasztani és arra ráfeküdni jobban, mert párhuzamosan nehezebb lesz tanulni, főleg ha mellette mást is kell csinálnod,másra is kell készülni a suliban. De természetesen nem lehetetlen,csak készülj fel,hogy mindkét nyelv erős nyelvtani szabályokon nyugszik,nem lehet olyan könnyen kijátszani őket mint az angolban (én nem tanultam németet,az oroszban talán kevésbé kötött a szórend,de van cserébe más ami kárpótol :D) és B2 szinten már nem igazán lehet alap szókinccsel boldogulni, így arra érdemes készülni. Sok sikert mindenesetre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!