Nyelvvizsgázott ma valaki Euroexam -nél angol c1-n?
Hogy sikerült?
Máshol is voltak gondok a Listening vizsgarésszel?
Én a Löveyben vizsgáztam és olyan iszonyatosan visszhangos teremben volt a Listening tartva, hogy a task 1-nél gyakorlatilag semmit nem lehetett hallani, utána le lett halkítva kicsivel, attól egy fokkal jobb lett, de így is esélytelen volt magára a szövegre figyelni. Nagyon bosszantó lenne, ha ezen múlna a vizsga, mert minden más nagyon jól ment. Van valaki másnak hasonló tapasztalata?
Én nem voltam a vizsgán, viszont a Leöveybe járok és valóban borzalmasak tudnak lenni a Listeningek, pláne a kifejezetten nyelvi termekben, amik sokkal kisebbek egy normál tanteremnél, viszont a belmagasságuk ugyanakkora, ergo irtózatosan visszhangzanak. A suliban majdnem minden terem ilyen pocsék akusztikájú egyébként:/
Nagyon sok panasz volt már itt emiatt, elvileg már jöttek is ki ellenőrizni a vizsgaközponttól, de nem történt semmi idáig. Sajnálom, remélem, meglesz a vizsgád:( tényleg nem lenne szabad nálunk ilyen klasszikus magnós vizsgát tartani vagy max kizárólag akkor, ha az első padba tudnak ültetni mindenkit, mivel hátul kb tényleg esélytelen rendesen hallani a szöveget. Ha meg maxra feltekerik a hangerőt, akkor olyan szinten torzulni fog, hogy az lesz a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!