Origo nyelvvizsga szóbeli része hogyan megy?
Azt tudom, hogy
*van egy szituáció
*ki kell húzni két képet, abból az egyiket elemezni
*illetve egy másik papír, amin 4 tételcím van, abból csak az egyiket kell elmondani?
Ahhoz képest milyen félve mentem oda, nem volt nagy cucc. A vizsgáztatók rendesek voltak, bár nyilván nem segíthetett olyan sokat, mivel a hangot venniük kellett, de kézzel lábbal próbált mutogatni nekem. :D
Nekem a szituációm az volt, hogy egy szállodai szobát foglaljak, kérjem meg, hogy a tengerre nézzen, és másnap szóljak, hogy elromlott a melegvíz a fürdőben. Jó volt, mert ő nem nagyon kérdezgetett, úgyhogy tudtam a saját tempómban haladni. Mindig attól félek, hogy nem értem meg a kérdést. Hát, a témaköröknél nem is értettem mindent, ott is kézzel lábbal mutogatott már, de szerencsére viszonylag jó pontszámot kaptam. Egyébként szóbelire mindenhol sokat adnak, mégiscsak ezzel akarják felhúzni az egész nyelvvizsgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!