Someone else's interest trump's your own. Jelentése?
Te jo eg!
Micsoda felhaborodas, mert egy valaszolo kert valamit/megkert valamire, en meg teljesitettem. 😂
#6! Legyszi, ne kerj semmit, mert tobb hozzaszolonal kiverted a biztositekot. Na, de ez M.O es a mentalitas.
Brad Pitt trumps true love💑
Köszönöm #3-as válaszoló :)
A magam válaszát (első) nem vettem számításba. Nagyon rendes vagy, hogy linkeltél és ilyen kedvesen válaszoltál. :) es köszönöm a fáradtságot és megértést. Csak zoldkez ment neked :)
Nos...
Én (ellenben másokkal) nem sértődök be, ha a keresőt emlegetik :D sőt, mielőtt még kiakadnál, tudnod kéne, hogy kérdés kiírás előtt megnéztem a szótárban, de így sem értettem. A "MO mentalitása"- nak a valaszolojaval sajnos egyet kell értenem. Aki ilyen kis hulyesegbol problémát csinál, az biztos hogy még kisiskolás.
És a gyakori kérdések az az oldal, ahol bátran lehet kérdezni "elméletileg", gyakorlatilag meg pár ember elrontja a feelinget... Ha az én kérdésemre felháborodtál, akkor mit szólsz azokhoz, akik azt kérdezik, hogy 'Miből készül a kenyér héja?' például? Ilyenkor nem kapsz sokkot?? :o
Az ilyen egynyelvuszotarak belinkelesevel az a baj, hogy a kerdezo nem biztos, hogy ott tart mar, hogy meg is ertse a magyarazatot hozza, idegen nyelven, foleg idiomiakat.
#3, MO mentalitas meg a tobbi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!