Nyelvekkel hova, merre tovább?
1-es Úgy is lehet nyelvtanár, ha megcsinálja a Ba-t, az Ma-t és utána elvégez egy két féléves tanári felkészítésre irányuló képzést.
Amúgy igen, tanítás vagy fordítás, tolmácsolás (miért ne lehetne fordító? Nekem is van több angolos fordító ismerősöm) vagy esetleg még olyan pozíciók, ahol szükség van nyelvtudásra és elvárt a felsőfokú végzettség, de nyilván ezek nem kötődnek olyan szorosan a végzettségedhez. Valamint persze akár még tanulhatsz mást is, amivel esetleg hasznosan tudod párosítani pl. van egy idegenvezető ismerősöm is, aki nyelvszak után végezte el a képzést és van több nyelv+közgáz diplomás ismerősöm is.
Értem, köszönöm.
A tanári pálya jelenleg tőlem elég messze áll, most a nemzetközi dolgokban vagyok érdekelt. Kapcsolattartás, ismertetés külföldön esetleg szakfordítás egy külföldi cégnek vagy ugye hazainak külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!