Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért nem lehet nyelvtanárral...

Miért nem lehet nyelvtanárral bemenni nyelvvizsga betekintésre?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 22:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
45%

A te mar leirt okodnak semmi ertelme.

Szerinted minden evben fog vizsgara menni egy tanar? Hany fajta vizsga van? Foleg ha egy-kettot el is bukna!

Majd akkor tegintgessen ki-be egy nyelvtanar mikor lerakta sikeresen a vizsgabizottsagtagi vizsgakat, amihez ugye tudas kell es plusz penzbe kerul. Nem beszelve arrol, hogy ezt mind fenn is kell tartani.

2018. ápr. 26. 10:18
 12/26 anonim ***** válasza:
45%

nem teljesen mindegy? Attól te még ku..vára nem feleltél meg! Mehetsz a Jóistennel is betekintésre akkor sem adják meg a nyelvvizsgádat és pont! Ezen mit nem tudsz felfogni? Ha bemennél 6 nyelvtanárral 10 tolmáccsal és 6 anyanyelvi emberrel sem adnak neked plusz pontot! Ez eddig követhető?

A stílusodból meg vegyél vissza kérdező, mert egyetemen addig fogsz betekintgetni a zh-kb meg írásbeli kollokviumokba amíg az egyetem lehetőséget nem ad neked az elbocsátó leveled nézegetni!

2018. ápr. 26. 10:25
 13/26 anonim ***** válasza:
42%

Azért ennyire ne nézzük már hülyének a diákokat.

Legtöbb vizsgán van képleírás, igaz/hamis, levélírás stb.

Igaz, ma már nem emlékszem pontosan, de akkor, a vizsga után simán elmondtam volna, hogy milyen feladatok voltak.

Az ember fejébe ég, ha tudta azért, ha nem tudta azért.

Főleg az marad meg, amit nem tudott és sokat agyalt.

Tehát ez nem lehet kifogás, hogy a tanár belelát és emiatt hatalmas előnyt szerez.

Nem mondanám azt se, hogy a csalás áll a háttérben, de valszeg így kevesebb ügyben kell vizsgálódni, valamint nem kell sokat agyalni a kétes esetekben, lehet lefelé kerekíteni(ismerve a vizsgáztatók hozzáállását).

Az előttem válaszolók stílusát meg értelmi szintjét nem is minősítem, tökéletesen látszik honnan jöttek.

Sajnos ez ma Magyarország, az oktatás/tanárok hozzáállása a béka segge alatt van.

2018. ápr. 26. 11:31
 14/26 anonim ***** válasza:
27%

Az elottem hozzaszolo

A válaszíró 41%-ban hasznos válaszokat ad.

Meg is van a valasz, hogy miert.

Valahol nagyon savanyu a szolo, sajnalom 😂

2018. ápr. 26. 11:37
 15/26 anonim ***** válasza:
60%

"Az elottem hozzaszolo

A válaszíró 41%-ban hasznos válaszokat ad.

Meg is van a valasz, hogy miert."

Látom sikerült megragadni a lényeget.

Csak szólok, hogy az oldalon köztudott, hogy a százalékon azok szoktak pörögni, akik máson nem tudnak.

2018. ápr. 26. 11:58
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy a tanár indokolatlan előnyszerzésével magyarázható ez.

Szimplán annyi az egész, hogyha te tényleg tudsz az adott idegen nyelven, akkor neked is ki kell szúrni a javítási hibákat. A feladatok nagy része egyébként (legalábbis az általam ismert nyelvizsgákon) nem szubjektív szempontok szerint javítható. Vagy jó, vagy nem, nincs köztes megoldás. A levél / szöveg írás természetesen más tészta, de ott is rendelkezésedre áll a hivatalos javítókulcs.

2018. ápr. 26. 16:05
 17/26 grafno ***** válasza:
48%
A nyelvvizsga intézet tiltja a benézést. Csak törvényes képviselőd mehet veled. Tedd meg gyámnak a nyelvtanárt és már mehet is veled.
2018. ápr. 26. 17:17
 18/26 anonim ***** válasza:
53%
#17: Mármint törvéynes gondviselő. Szóval kérdező, anyuci mehet veled, ha egyedül nem mered megnézni a vizsgát ebben az igazságtalan világban.
2018. ápr. 26. 17:35
 19/26 anonim ***** válasza:
53%
Az EURO kivétel, ott megnézheti tanár is. Úgy látszik, nekik nincs szégyellnivalójuk. De pénzért minden központnál kérhetsz helyi tanártól konzultációt a dolgozatodhoz.
2018. ápr. 26. 18:38
 20/26 A kérdező kommentje:

Látom többre továbbra se tellett, csak személyeskedésre.

Szerencsére azért akadt egy-két értelmes hozzászóló is(köszönöm nekik) , az meg csak hab a tortán, hogy az Euro nem takargat semmit.

Ezek szerint van normális, korrekt iskola is.

Gyerekek, lehet róluk példát venni, nem orbitális baromságokat beírni:)

2018. ápr. 28. 06:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!