Ez mit jelent angolul?
Slit me
Utána nézegettem de a azt írták több helyen hogy a kurv.t jelenti.
Csak így meg annyira nincs értelmes jelentése
Eminem kezén egy tetoválás
Találtam hozzá egy szöveget:
Right Wrist Tattoo : "Slit me"
The words "Slit Me" on the inside of the right wrist - likely a literal reference to the suicidal tendencies he had experienced at certain point of his life.
Valami olyasmit jelent jelent,hogy az öngyilkossági hajlamait jelenti amit az élete kölünböző pontjain tapasztalt ?
a k_rva a slut lenne tudtommal, a slit az elvág, felvág... talán vagdosta magát a pasi ... közben találtam egy ilyet:
"The words "Slit Me" on the inside of the right wrist - meaning "cut me" and is a literal reference to suicidal tendencies who has experienced a phase of his troubled life" - szóval tényleg a vagdosásra utal.
Hát igazából a k.rvára sok szó van
Thot,hoe,bitch stb stb
De köszi,hogy így kilogikáztad nekem :D
Akkor amúgy szó szerint ezt jelenti hogy vágj meg ?
Azért írtam a 'slut'-ot, mert csak egy betű a különbség, ráadásul az u és az i egymás mellett van a billentyűzeten... az általad írtakkal nem keverném össze a 'slit'-et (nem gépelném el:)
Igen, az én olvasatomban "vágj meg".
Igen,így van,hogy slit
Ha beírod akkor látod a tetoválást is,ott egyértelműen i van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!