Én egy 16 éves fiú vagyok és szeretnék nyelvtanfolyamra járni ez lehetséges? Szeptembertől leszek 10-es. Hány éves kortól lehet?
Figyelt kérdés
Köszönöm a kedves válaszokat!2010. jún. 12. 21:50
1/15 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges, már bőven járhatsz.
2/15 A kérdező kommentje:
De iskola alatt is lehet? ÉS milyen tagozatra? levelezős? vagy milyen?
Köszönöm!
:)
2010. jún. 12. 21:57
3/15 anonim válasza:
1. Keresel egy nyelviskolát.
2. beíratkozol
3. pl. kedden és csütörtökön 5-től 6.30 tanfolyamon tartózkodsz.
4/15 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Igen, lehet iskola alatt is, úgy működik, hogy keresel a városodban egy nyelviskolát (nekünk is van a városban, pedig elég kis város:)), bemész, megkérdezed, hogy hogy működik a beiratkozás. Beiratkozol, kiválasztod a csoportot,a nyelvet, stb és ugye lesz egy időpont, amikor van nyelvoktatás. Addigra odamész a nyelviskolába és pont. Általában késő délutánonként vannak a nyelvórák, hogy ne ütközzön az iskolával.
Sok sikert.:)
5/15 A kérdező kommentje:
És még azt szeretném megkérdezni hogy hja előfizetek akkor csak egy nyelvre fizetek elő? tehét mondjuk 23000 Ft és csak egy nyelvet választhatok?:)
2010. jún. 12. 22:04
6/15 anonim válasza:
Szerintem igen, de ebben nem vagyok biztos, kérdezd meg a nyelviskolában!:(
8/15 anonim válasza:
persze, arra fizeted be a pénzt, amit kiválasztottál.
9/15 A kérdező kommentje:
ÉS ilyenkor megnézik a bizonyítványomat? vagy valamit kérnek ha jelentkezek majd?
2010. jún. 12. 22:47
10/15 anonim válasza:
A nyelviskola teljesen független a te sulidtól. Olyan, mintha délután kosaraznál, csak te nyelviskolába jársz. Nem néznek ott semmit, csak hogy ki tudod-e fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!