Járt vki Katedra nyelvtanfolyamra?
"11:11Luxus lenne fizetni azért az időért, amit te otthon egyedül is meg tudsz, sőt sokkal hatékonyabban, csinálni."
Csak otthon egyedül nem tudsz párbeszédeket gyakorolni és persze a legfontosabbat BESZÉLNI olyan vkivel aki "hibátlanul" beszél angolul...!Az oké,h teszteket otthon is ki tudsz töltögetni,meg szavakat tanulni..de attól még beszélni nem tudsz,max teszteket megoldani!
Annak idején én is jártam intenzív nyelvi kurzusra egy nyelviskolába minden délelőtt 8-12-ig. S otthon azért még vagy 2 órát rá kellett szánnom.
Pár hónapja fejeztem be egy angol kurzust, heti kétszer 5X45 perc volt, s annyi házi volt, hogy nem győztünk írni.
Szóval ismétlés és gyakorlás!
Amúgy a katedra spanyol nyelvtanfolyamot is indít?
Hát igen, de állj pozitívan hozzá, én pl élvezem ha új szavakat tanulok angolból és utána aktívan tudom használni őket, vagy ha sikerül egy jó kis fogalmazást összehoznom, egy kommunikációs helyzetben lendületesen beszélni, filmeket, könyveket megérteni..
Amúgy igen lesz házi, de ez csak jó, mert a nyelvet rengeteget kell gyakorolni, a megtanult nyelvtant sokszor át kell rágni, addig amíg majd automatikusan jönni fog beszéd közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!