Milyen a jó nyelvtanár?
Legyen jofej, nevettessen az orakon, a tanitasa legyen szorakoztato es elvezetes. Legyen jokedvu, jokedelyu, de emellett mindig tudjon minden kerdesemre valaszolni, ismerjen minden szot, minden nyelvtani szabalyt.
Dobjon fel, nevessek, mosolyogtasson meg. Ne untasson, ne hagyja hogy elaludjak, legyen kreativ, tartsa fenn az erdeklodesem, lassa az igenyeimet, szolgaljon ki. Fozzon nekem kavet.
Mindig legyenek fejben kesz valaszai barmilyen kerdesemre. Nincs semmilyen kifogas. Legyen jatekos az orakon, csinalja ugy hogy repuljon az ido, szorakoztasson, viditson fel, ha kell, adjon elo angolul babjatekot, de ugy hogy a poenjait maga gyartsa es nekem is tettszen. Lassa, milyen viccek tettszenek nekem, mire hogy fogok reagalni, ennek tudataban tervezze meg az orat.
En vagyok a nyelvtanulo, az o dolga hogy fenntartsa az erdeklodesem. Motivaljon akkor is ha depresszios vagyok, a szavakat ugy tanitsa hogy mar az elso mimondaskor megtanuljam. Oldja meg.
Már megbocsáss, de a tanár dolga a hatékony, élvezetes tanítás. Azt hiszem, hogy leírtam világosan, melyek az elvárások.
A tanár szolgálja a tanulót. Nem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!