Áprilisi Origó komplex nyelvvizsga eredményét mikorra lehet várni?
Figyelt kérdés
Sajnos nekünk a tájékoztatón ezt nem mondták el. :/ itt valahol azt olvastam 23-24 nap múlva,valaki 30 napot mondott.
Április 7-én volt az írásbeli,a szóbeli+magnó 6-án. Szerintetek mikorra lesz valószínűleg eredmény? (Jó lenne még érettségi előtt megkapni.)
2018. ápr. 15. 15:44
51/202 anonim válasza:
Én úgy tudom minél hamarabb vagy lezártba, annál nagyobb az esélyed h sikerült!
52/202 A kérdező kommentje:
Ezt honnan gondolod/tudod?
2018. ápr. 25. 18:50
53/202 anonim válasza:
#51-es! Szerintem ennek nincs valosagalapja.
54/202 anonim válasza:
Amit az #51-es írt az szerintem hülyeség. A kettő nem függ össze egymással. Nem lehet hogy mindenkiét egyszerre tegyék lezártba szerintem és nem hinném hogy először azokét teszik oda akié sikerül.
55/202 anonim válasza:
Nekem sincs még lezártba! :(
Örülnék,ha a héten kiderülne
56/202 A kérdező kommentje:
Szerintem egyszerűen azé van lezárva,amit már megnéztek. Függetlenül attól,hogy sikeres vagy sem. :)
2018. ápr. 25. 19:42
57/202 anonim válasza:
Az oldalon irjak, hogy a lezartba kerules csak annyi, hogy mar vegeztek a kavitassal es meg egy utolso ellenorzesen esnek at. Hulyeseg, hogy annak sikerult, akinek elobb kerult lezartba 😄
58/202 anonim válasza:
Nekem meg mindig nincs lezarva...meddig akarjak huzni???
59/202 anonim válasza:
Sziasztok! Hol látjátok, hogy le van zárva? Köszi!
60/202 anonim válasza:
Nézd vissza a válaszokat ott leírtam már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!