Áprilisi Origó komplex nyelvvizsga eredményét mikorra lehet várni?
Sajnos nekünk a tájékoztatón ezt nem mondták el. :/ itt valahol azt olvastam 23-24 nap múlva,valaki 30 napot mondott.
Április 7-én volt az írásbeli,a szóbeli+magnó 6-án. Szerintetek mikorra lesz valószínűleg eredmény? (Jó lenne még érettségi előtt megkapni.)
Én Budapesten voltam. :)
Remélem nemsokára kiderül,és mindenkinek sikeres!! :)
És év elején még emeltek az árakon,nem tudom hallotad-e.
Ma már Magyarországon a legdrágább nyelvvizsga a telc,ami 32.500 Ft középfokon.
Én Dombóváron szóbeliztem (angol, középfok), nagyon izgulok, hogy meg lesz-e. 40 pontot kaptam a beszédkészségre, csak a maradék 10 pont beszédértés miatt izgulok, mert elég nehéz volt. Plusz az is megfordult a fejemben, hogy a beszédkészség pontszámomat elírták, de csak nem :D.
Jó, hogy itt sorstársakkal várhatjuk az eredmény. Egyébként még én sem kerültem lezártba.
Én német B2 komplexen voltam,a beszédemre 37 pontot kaptam,a hallgatást ahogy számolgattam,a minimáis 10 pont szerintem megvan. (De nem akarom elkiabálni.)
Az írásbeli miatt izgulok még nagyon.
Sok sikert neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!