Az valid dolog, ha a kínai tanulásom abból áll, hogy Memrise-on betolom a jeleket?
Mintegy magolásként? És persze hozzá hallgatom, visszaolvasom. Szóval szóban is mennének.
HSK vizsga kéne, de nem ártana utána normálisan használnom is a nyelvet. Viszont tudom, hogy a nyelvtan nem nagy dolog.
Pénzt nem áldoznék rá azért.
próbáld meg ezt: Hsk1 összes szókincse egy Quizletben. angolról kínaira nézd. Angol szó->Kitalálod fejbe->leírod kínaiul(FONTOS, TOLLAL, JÓ SORRENDDEL ÍRD LE PAPÍRRA FÜZETBE), így jobban belemegy a kezedbe és egyszerűbb lesz később. Ha nem tudod, megtanulod, visszamész 3-mat, és kezded előlről. Ezt megcsinálod az összes szóval egy héten keresztül, meg tudod tanulni aktív szókincsbe is. Nekem kb 6 óra volt míg végigmentem 150 szón(több karakter).
Ezután megveszed a HSK nyelvkönyvet(vagy letöltöd) és elkezded tanulni a nyelvtanját. Kínai nyelvtanár az hasznos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!