Kinek van tapasztalata a különféle "villám"-nyelvtanulások területén? Csak az otthon is tanulható formátumok érdekelnek, nyelviskolák nem.
Mit használtatok, melyik módszert? Milyen eredményességgel (valódi tapasztalat külföldön vagy külföldiekkel), milyen gyorsan lehetett megtanulni alap/közép fokon használható szinten?
Jó és/vagy rossz tapasztalatok, eredmények?
Hol/hogyan jutottatok hozzá?
Mennyibe került és mikor?
Ez is egy valóban hasznos válasz volt!
Köszönöm, ment a zöld. :)
A nagy számok törvénye szerint az emberek előbb-utóbb mindent kipróbálnak. Ezért, ha a villám módszerek működnének, akkor nem lenne több 10.000 ember diplomája beragadva, és a nyelviskolák be lennének zárva.
Azért nincs túl sok - tkp. nincs - válasz a villámmódszerekről, mert az emberek nem szeretik bevallani, ha nagy hülyeséget csináltak, főleg ha ez - sok - pénzükbe került.
Az otthontanulás látszólag olcsó, mert kevesebb pénzt ad ki a tanuló, de több idő megy el rá. Ráadásul a párbeszéd lehetősége is elveszik, az lasabban fejlődik.
Köszönöm, válaszod, DE figyelmedbe ajánlanám a 11. (ez NEM CSAK az én véleményem) és 15. bejegyzést.
Valamit megkérdezném, hogy mi az a "tkp", mert ez számomra homály.
En arra jutottam, hogy tolmacsokat kepeznek.
Forditas...
En mas modszert allitotam ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!