Hogyan tanuljak meg angolból egy szöveget szóról szóra?
Figyelt kérdés
Van egy nem túl hosszu angol szöveg amire van egy héten hogy megtanulják kívülről.Viszont 3-as vagyok angolból és nehezen megy igy ez is nehez.Olusz nagyon izgulos vagyok.Koszi előre a segítséget!2018. márc. 12. 16:58
1/5 anonim válasza:
Egy hét alatt ne mondd már, hogy nem tudod megtanulni...számold meg, hogy hány mondat, és oszd el annyi nappal, amennyi van a feleletig, és minden nap annyi mondatot tanulj meg.
3/5 anonim válasza:
Nekem spanyolból volt ugyanez :) Mondd fel a telefonodra, és hallgasd vissza jó sokszor. Nekem bevált ;)
4/5 anonim válasza:
ha biztosra akarsz menni akkor 3as módszerét követed
Ha meghallgatod pár 100x egy hét alatt még egy évtized múlva is fújni fogod
5/5 anonim válasza:
Ha szovegrol van audio felvetel meghallgatod minden nap 10x es meg ismetelgeted es mar tudni fogod
Vagy felveszed es azt hallgatod ;)
Es ha meg is probalod megerteni es elkepzelni sokkal konyebb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!