Szeretnék folyékonyan beszélni angolból. Honnan tanuljak?
Már 10éve tanulok angolt, alapfokon nagyjából megy is,de szeretnék folyékonyan beszélni, és sokkal többet tudni.
Mivel nincs pénzünk tanfolyamokra, magántanárra, így az internetről tanulnék + suliban azt a heti pár órát.
Honnan lehetne tanulni netről, valaki ismer jó oldalakat? :)
Nekem sokat segít, hogy eredeti nyelven nézek felirattal filmeket/rajzfilmeket. Ezenkívül nem tudom, mennyire ismered ezt az oldalt, amit majd a végén belinkelek, de elég sok hasznos dolgot meg tudsz onnan tanulni (pl. rendhagyó igék), és ha még ennél is többet szeretnél, szerezz be egy olyan szótárt, amiben nem magyarul vannak a kifejezések (szóval nem angol-magyar, meg nem is magyar-angol szótár). Nekem így sokkal könnyebb volt megtanulni, mert amúgy is szükség lehet rá később, hogy körülírd, ha valamit nem tudsz esetleg :)
Remélem, tudtam valamit segíteni, és sok sikert! :) Itt az oldal: [link]
Azt nem úszod meg hogy ne gyakorold a beszédet.
Ha máshol nincs rá lehetőség akkor a suliban órán csak angolul beszélj és amikor csak lehet mondjad!
#1. Köszönöm! :)
#2. Sajnos nem túl jó tanárt kaptunk, így csak magamra "számíthatok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!