A Duolingoval mennyire lehet megtanulni nyelveket?
Figyelt kérdés
Kb milyen szintet lehet elérni vele? A1, A2, B1 vagy B2?
Természetesen rendszeres ismétlés mellett.
Jelenleg spanyolul tanulok.
2018. márc. 9. 21:13
1/5 anonim válasza:
B2-t (alapfokot) szerintem biztos el lehet érni, B1-hez lehet hogy már nem elég. Én japánt tanulok vele, és szerintem Duolingoval ezt a nyelvet középfokra nem tudnám megtanulni. Mert ugye csak szavakat tanít, meg alap mondatokat, de képleírást, és fogalmazás írást nem tanít!
2/5 anonim válasza:
Szerintem az a program egy nulla.
Nem értem miért olyan népszerű.
Próbáld ki, de láthatóan egyszerű az egész.
Én nem vagyok B2 szinten, de kb végig vittem hiphop
3/5 anonim válasza:
Kedvcsinálónak jó, kezdő tudás gyakorlására jó, de teljes nyelvtanulásra nem alkalmas.
4/5 anonim válasza:
Nem fogsz vele megtanulni A1 szinten sem. Az A1 szint feltételezi, hogy megértesz néhány alap szöveget és ki tudod magad fejezni valamilyen szinten, szóval és írásban is. Menj nylevtanfolyamra.
5/5 anonim válasza:
Sokan szidják, nem értem miért. Tény, hogy önmagában nem elég, de pl ha a nyelvtani szabályoknak utánanézel más oldalakon, Duolingón is jól lehet gyakorolni, rengeteg példamondattal szolgál, ami mindig segít a megértésben. És bővíted is vele a szókincsed. Senki sem mondta, hogy ha csak a Duolingót használod, megtanulsz egy nyelvet tökéletesen, de segít rajtad. Ha az összes leckét végigviszed, és rendszeresen újra csinálod, ismétled, akár B1 szintre is el lehet vele jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!