Üdv! Aki esetleg volt a mai (márciusi) origo szóbelin, angol B2-n, hogy ment? Mik a vélemények a magnóhallgatásos feladatokról?
Szerintem egyszerű volt viszonylag. Nekem az nem annyira tetszett, hogy lapozgatni kellett a lapot hallgatás közben.
A másokik feladat pedig kifejezetten könnyű volt. Érthetően és lassan beszélt a nő.
Én is ezen voltam. A második 5 pontos szerintem is egész könnyű volt, a golfos viszont nem annyira (jó, nyilván lehetett volna rosszabb is)
Írnátok pár konkrét választ, miket írtatok? Én 5 pontot veszthetek max, nem tudom mennyire értelmeztem jól, beadjam-e inkább a jelentkezésem az áprilisira is, mivel nekem mihamarabb meg kell lennie a nyelvvizsgának.
Köszönöm előre is! :)
Én is ezt írtam.. Az 5 pontos albérlős lassú, érthető volt. A golfos kicsit nehezebb volt, pár helyen nem tudtam beírni minden információt :/ pl. hogy mire nem emlékezett
Én az albérlősnél csak annyit írtam a bérleti díjhoz, hogy megfelelőnek tartja
Én is csak azt írtam, hogy megfelelőnek tartja a bérleti díjat.
Hogy mire nem emlékszik oda, hogy még kicsi volt, mikor az apja a garázsban gyakorolt (?)
És pl hogy jutott el oda? Én olyat nem is hallottam, nem hogy nem értettem :/
Sziasztok!
Nekem a szóbeli eredményem 30 pont lett. Szóval 15 kellene, hogy meglegyen a szóbeli rész. Az írásbeli mar megvan, csak ez nincs. És mar elfog telni lassan az egy év, mivel tavaly júniusban allamvizsgaztam. Szóval nagyon jo lenne, ha valaki aki volt, le tudna írni a megoldásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!