Hogyan kell kérdezni angolul, hogy: Jó lett?
Figyelt kérdés
Például, valaki el készít egy kaját, utána meg kérdezem tőle, hogy: Jó lett? Milyen igeidőben van ez? Folyamatos befejezett múlt?2018. febr. 26. 23:00
1/21 anonim válasza:
Is it delicious? Is it tasty? Szerintem jelen időben van mivel most eszi. De ha már befejezte akkor Was it tasty?-Finom volt?
4/21 anonim válasza:
Is it good? Does it taste good? Do you like it?
5/21 A kérdező kommentje:
Nem eszi senki, csak megkérdezem, hogy jó lett? Szó szerint, hogy van angolul ez a kérdés?
2018. febr. 27. 17:51
7/21 A kérdező kommentje:
Szerintem nem túl bonyolult a kérdés, az írjon már választ légyszíves, aki tudja is...
2018. febr. 27. 22:09
8/21 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül ebben a kontextusban kell lennie a kérdésnek, vonatkozhat másra is.
Jó lett?
Ez kéne nekem angolul
2018. febr. 27. 22:10
10/21 anonim válasza:
#2 megastar a valaszt.
Did it turn out good/well/successfully/alright?
Vagy: mint mar irtak: was it a success, was it good, etc.
did you manage turning it out well? We’re youvduccessful with it?
And the list goes on....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!