Nyelvvizsga. "Csak legyen meg". Vagy, "meglesz, de minél jobban sikerüljön"? Ki hogy áll hozzá?
-Mihez kell a nyelvvizsga, tehát miért csinálod?
-Mennyire megy jól az adott nyelv?
-Milyen szintű vizsgáról van szó?
-Hány éves vagy? vagy Hány éves voltál akkor?
9-es: a régebbi nyelvvizsgákban igenis, szerepel a százalékos eredmény vizsgarészenként is meg összesen is.
Nekem 1999-ből és 2000-ből van két középfokú - még Rigó utcais:)) + egy nemzetközi és mindegyiken részletezve vannak az eredmények.
Nem volt kérdés, hogy a gimis évek egyik legalapvetőbb feladata, hogy meglegyen a két középfokú nyelvvizsga - kellett a diplomához is, meg amúgy is alap.
Az angol felsőfokon megy, a németet elhagytam, de a passzív tudásom megközelíti a közepet, olaszul kezdtem még tanulni, az egyelőre az alapfokot súrolja.
16/17 évesen csináltam őket, most 30 vagyok - és már csak hobbiból tanulok nyelvet, nem áll szándékomban további nyelvvizsgákkal gyötörni magam, hacsak valami konkrét okom nem lesz rá. Azt hiszem, eljutottam abba az életszakaszba, amikor már a tényleges tudás számít, nem a papír.
2016-ban nyelvvizsgáztam német középfokon.
Csak legyen meg, a diploma miatt csináltam.
Középiskolában végig 5ös voltam, de ezt inkább a szorgalmamnak és a kitartásomnak köszönhetem. Nagyon sokat készültem rá, de azt nem mondanám, hogy jól tudok németül. 23 éves voltam
Diplomához kell mindenképp, de egyébként is úgy érzem, hogy valahol igazolja a tudásomat (persze ez nem jelenti azt, hogy akinek nincs, az nem tud semmit, akinek meg van, az egy zseni). Ezen kívül angoltanár szeretnék lenni, szóval egy nyelvvizsga illik, hogy ne okozzon gondot :)
Angolt tanulok lassan 9 éve, de ebből az elmúlt kb másfél év a nagyon jelentős, előtte a tanáraim semmit nem tanítottak, nuku nyelvtannal, szókinccsel voltam 5-ös egész általánosban és gimi első éveiben is. Most már szerencsére rendes tudás is van a jegyek mögött és szeretem is a nyelvet:)
B2-t tettem le 17 évesen, 18 éves koromig szeretném elérni a C1-es szintet.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!