Ecl 2018. 02. 09. Hallgatás teszt vélemények?
Figyelt kérdés
Kinek hogy ment?2018. febr. 9. 13:08
2/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, c1en voltam kimaradt:D
2018. febr. 10. 15:38
4/10 anonim válasza:
Szerintem katasztrófa volt főleg a második része:( alig értettem valamit néha halk volt néha hangos nagyon rossz :(
5/10 A kérdező kommentje:
bocsi, angolon voltam, kimaradt*xd
2018. febr. 11. 18:02
6/10 anonim válasza:
C1 angolon voltam,nagyon szomorú vagyok miatta.Az írásbeli és a szóbeli nagyon jól ment,de ez a hallgatás teszt nagyon nem ment.Gondoltam hogy felsőfokú nyelvvizsgán nem lesz könnyű,de a rekedt idős bácsika,az indiai akcentusos férfi meg a telefonhívás már szerintem sok volt.Abban reménykedem hogy megvan a minimum 40%.Neked kérdező hogy ment?
7/10 A kérdező kommentje:
Az első feladatban olyan 10/ 6-8 jó lehet, ezt átlagos feladatnak éreztem.
De a 2. feladatban volt minden. Recsegő hangfelvétel, háttérzaj, indiai akcentus, stb. Volt 4 amit tippelni se tudtam a 10-ből, 2-3 lehet hogy jó.
Ez tényleg borzalmas egyébként, én is a 40%-ban reménykedek... Akivel beszéltem vizsga után általában ők is azt mondták, hogy max 3-4-et tudtak a 2. feladatban. :(
2018. febr. 11. 20:23
8/10 anonim válasza:
Elkezdtek lejatszani a 2. Feladatot es csak vartam vartam az elso kerdesre a valaszt... utana eszmeltem fel hogy mar a fele szoveg lement igy kb csak a 2. Hallgatasban tudtam beirogatni dolgokat... ez az age discrimination amugyis egy eleg unalmas nehez tema, a vegen mar magamtol hasrautesbol irogattam mindent:Ddd hat remeljuk a legjobbakat azert egy 40% lehetseges meg ha az elso feladat 90%os de hat ott is voltak beugratos kerdesek... ma megyek szobelizni remelem felhozom vele
9/10 anonim válasza:
Első tétel jól ment, másodikból viszont semmit nem értettem, én is vártam hogy végre beszéljenek valamelyik kérdésről, és nem jött semmi olyan... Ennyire rossz listeninget még nem kaptam egy gyakorlatban sem. De mindenki panaszkodott, nem csak én.
10/10 anonim válasza:
B2-angolon voltam abban a dátumban*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!