Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Középfok alatti nyelvtudással...

Középfok alatti nyelvtudással kimennék Spanyolországba dolgozni egy évre. Milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés
2018. febr. 9. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
?
2018. febr. 11. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Érettségivel?
2018. febr. 11. 19:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Egyetem alatt, ahol kínaiul tanulok.
2018. febr. 11. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezt most nem ertjuk. Most tanulni mesz ki vagy dolgozni
2018. febr. 11. 23:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Itthon lennének folyamatban a tanulmányaim.
2018. febr. 12. 01:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Van barmi szakmad? Vagy valami konkret terved hogy megis mit dolgoznal? Mert az hogy kozepfokon beszeled a nyelvet, onmagaban edeskeves Spanyolorszagban, ahol nagyon nagy a munkanelkuliseg meg a szakmaval rendelkezo spanyoloknak is!
2018. febr. 12. 19:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Nincs képzettségem. Akár egy önkéntes program is jó lenne, ami több hónapon át tart. Az au-pairkedés is felötlött bennem, de arról sok rosszat hallottam.
2018. febr. 13. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:
takarító, mosogató
2018. febr. 13. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Sok mindent nem fogsz találni, max hotelekbe munka. A nyelv nélkül főleg. Én latin amerikai szinte anyanyelvi spanyollal sem kaptam semmit, mivel teljesen más a kasztíliai spanyol, mint amit én beszélek, és nem alkalmaztak jobb helyeken.
2018. febr. 14. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!