Angol tippek hallásértés fejlesztésére?
2 hónapja hallgatok hanganyagokat (BBC, 5 perc angol) és próbálom mellette megtanulni a szavakat is de r... sok szó van és kifejezés még úgy is, hogy megtanultam a 3000 leggyakoribb angol szót.
Valakinek van ötlete, hogyan fejlesszem jobb módszerrel a hallásomat?
Hallgatom a hanganyagokat de egyszerűen nem értem meg, egy két szót csak, néha azért többet de ez nem elég.
Hallgassam meg 100-szor vagy milyen módszert tudtok?
Ne csak hallgass, olvass is.
Baromfiság ez a "beszédközpontú" angol tanulás, az ember 6-8 év felett vizuális (még a nők is, csak kevésbé mint a férfiak)
Én végignéztem angolul Stargate és Atlantis és Universe sorozatokat, Big bang theory-t, Young Sheldon megy most.
Mellette olvastam tudományos (de amatőrnek való) könyveket, mint Michio Kaku: Science of the impossible, Physics of the future, The future of the brain vagy egy történelmi könyvet John F. Montgomery: Hungary - The unvilling satellite.
Hallás problémám van, mégis szinte mindent megérzek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!