Mit gondoltok melyik a könnyebb angol középfokú írásbeli nyelvvizsga- origo, vagy dexam?
Mindig az a könnyebb, aminek ismered a típusfeladatait.
Az Origo a könnyebbek közé tartozik, én azt ajánlom.
nekem nagyon nehéz az a rész amikor vannak üres részek kihagyva és be kell tenni a hiányzó szót. neked van rá vmi modszered? hogyan kellene? nekem ez vmiért káosz.
Második vagyok. Fel évig jártam az egyetemen Origo felkészítő órára így tanár segített. Ő hozta az anyagokat , feladatokat. Egyébként a nagy Origo nyelvvizsga könyvet ajánlom.
A nyelvtannal nálam nagy probléma nincs. Igazából kellene még egy kis segítség hogy jobban menjen - főleg a bonyolultabb igeidők . De egyébként így is sikeres vizsgát tettem.
A részfeladatos azt jelenti, hogy minden résznél legalább 40%ot kell elérni ha külön mész ha komplexra. Összességében kell 60%ot elérni hogy SIKERES legyen.
A behelyettesítős feladat szerintem nem nehéz . Elég sok pontot sikerült szereznem ott. Tippem: olvasd el a szöveget 2x legalább. Lesz olyan amit érezned kell hogy hova való. Nem nehéz eltalálni hogy mi hova való. Gyakorolj feladatokat.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!