Sokan azt mondják, hogy a német nyelv csúnya, én még sem tartom annak; lehet h egyénfüggő is ez? Ti hogyan látjátok ezt?
Én szeretem, bár lehet ez azért van mert beszélek németül.
Az angolt is nagyon szeretem, pláne ahogy a britek beszélnek.
És most hirtelen nem jut eszembe egy nyelv sem ami irritálna.
érdekes ez. Szerintem az is baj, hogy sokaknak Hitler jut eszébe, meg ezek a háborús náci témák. koncentrációs tábor stb. A német népet is ilyennek látja emiatt sok mindenki. jó, én csak eredetiben néztem meg egy-két német filmet. Nem beszélek németül, de tanultam valamikor. Nyilván van egy-két durvább hangzás, de szerintem nem olyan borzasztó.
Ige, ha már beszél az ember egy nyelvet, akkor azt nem fogja szépség szerint megítélni. Szerintem is addig nézi valaki ezt a szépség dolgot, míg nem kezdi el tudni használni a nyelvet.
Akkor én kivétel vágyok, mert úgy sem tetszik hogy beszélek németül.
Hangzásra szerintem az olasz a legszebb.
Tanulni szerettem, használni utáltam:S :D
(Nagyon jó volt a tanár, de amikor hosszabb időre kijutottam, nagyon lelombozott az ország is, az emberek hozzáállása is, a viselkedésük is stb. azóta nem foglalkoztam vele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!