Olyankor mi van hogyha nyelvvizsgára két fényképes igazolványt kérnek, de nekem csak egy van?
"Kérjük, a vizsgára hozzon magával két - azonosításra alkalmas - fényképes igazolványt"
Hát ha jó nekik ha nem én ezzel nem tudok mit csinálni jobb híján viszek magammal adokártyát tajt lakcímkártyát személyit meg még egy lejárt diákot is csak hogy legyen két fényképes is, azt lesz ami lesz, már nincs időm se kedvem csináltatni még egy útlevelet csak a vizsga kedvéért, ha ennyiből nem tudnak azonosítani egy embert akkor nem velem van a baj :D
Ez a telc nyelvvizsga.
En is azon voltam.
Mindketto fenykepes igazolvanynak a szamat felirtak mindenkinek.
Nem ahhoz kellett, hogy a vizsgabiztos lassa te, te vagy. Hanem papirok kitoltesehez kellett a szama.
Ha nincsen ketto az igen, eleg para.
Elvileg ugy van (neten irva), hogyha egy fenykepes igazolvany van nalad, akkor elkezdheted a vizsgat, de a vegere valaki be kellett hozza neked a masikat.
Ha nem en ugy tudom a vizsga nem ervenyes.
Szoval ennek mindenkeppen meg most erdeklodj utanna.
Es ne "nincs kedvem" legyen, mert lehet vizsgazni se engednek.
3. válasz, nagyon remélem hogy nincs igazad mert ez nevetséges elvárás, kifizettem a 32000 erre egy olyan igazolvány miatt nem érvényes ami nem is létezik, elég nevetséges lenne, egyébként igen eltaláltad TELC-ezek :)
Amúgy nem kedv kérdése konkrétan holnap vizsgázok szóval már egy kicsit késő nekiállni útlevelet csináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!