Szerintetek a duloingo mennyire segít a tanulásban? Milyen szintet lehet vele elérni? Tudtok mellé még valamilyen online anyagot javasolni?
Elindulni szerintem nagyon jó, mert megtanulsz egy csomó dolgot anélkül, hogy igazán megeröltetö lenne.
De ezzel csak nagyon alapszintre jutsz, a komolyabb tanulást nem helyettesíti.
(Én ezzel kezdtem, és annyira meghozta a kedvemet, hogy utána elkezdtem egy tanfolyamot is.)
Alapszintet lehet vele elérni.
A baj az vele, hogy nem adja meg azt a motivációt és támogatást, amit egy élő tanár meg tudna, és nem is személyre szabott. Így lehet, hogy a nehezebb leckék elbátortalanítanak majd és feladod.
A nyelviskolák sajnos nagyon drágák tudnak lenni, ha nincs rá kereted, akkor mindenképp tanuld meg, hogy tudod hatékonyan motiválni önmagad. Ez a nyelvtanulás egyik legfontosabb eleme és én ezt ajánlom kiegészítésnek így első körben.
Alapszint. Jócskán vagyok még a középfoktól, de egy nap alatt végigcsináltam hibátlanra.
Általános iskolás szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!