Mennyire érdemes ráfeküdni az angolra ebben az esetben? Sajnos semmi motivációm nincs hozzá
Figyelt kérdés
Az érettségi évében vagyok és a tanár sok olyan felelést csinál aminél kérdezget és válaszolni kell,ilyen átlagos élet kérdések. A könyvben vannak ezekre példaválaszok amiket akár be is lehetne magolni de az hülyeség szerintem. Az a bajom,hogy nincs motivációm elkezdeni olvasni ezeket,mert mivel nekem ez olyan "vagy jön magától vagy nem" dolog. Mindig jó voltam angolból bár a beszéd pont a gyengém,nem vagyok elég kreatív. De többször is átolvastam már ebben az évben a példaválaszokat és nem éreztem úgy mintha sokkal jobb lenne,bemagolni úgy sem tudom,meg felesleges is. Azt hogy kéne fejleszteni,hogy ott helyben tudjak improvizálni és ne kelljen sokat gondolkodni azon hogy mit mondok?2018. jan. 7. 13:21
1/1 anonim válasza:
Magolni a példamondatokat tényleg nincs értelme.
Keress valakit (legjobb lenne egy külföldit, de az is jó, ha egy haverod), akivel tudsz beszélgetni angolul. Nem is az a lényeg, hogy nyelvtanilag maximálisan helyes legyen, hanem, hogy beleszokj a beszédbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!