Nekem akkor ingyenes a nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Tavaly voltam egyszer nyelvvizsgázni,de nem mentem át.Most januárban ismét elmentem.Ha ez most sikerül,akkor visszatérítik?Illetve ha egy másik nyelvből majd szeretnék nyelvvizsgát tenni az már fizetős?2018. jan. 6. 23:20
1/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy csak az első nyelvvizsga ingyenes.
2/8 anonim válasza:
Rosszul tudod, egyes. Igen, ingyenes. A következő is.
5/8 A kérdező kommentje:
Mindkét cikket olvastam.A második link nem írja,hogy azoknak ingyenes-e akik először mennek vagy az első sikeres nyelvvizsga..Valaki esetleg?
2018. jan. 7. 20:23
6/8 anonim válasza:
Nem cikkeket kell olvasni, hanem a jogszabálynak utánanézni.
7/8 anonim válasza:
A korábbi sikertelen nyelvvizsgákról senkinek semmilyen tudomása és semmi köze nincsen. A sikereset fizetik. Ennyi. Ugyan mért lennének hátrányban azok, akik egy sikertelen után lettek sikeresek azokhoz képest, akik elsőre?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2018. jan. 8. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!