Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nekem akkor ingyenes a nyelvvi...

Nekem akkor ingyenes a nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
Tavaly voltam egyszer nyelvvizsgázni,de nem mentem át.Most januárban ismét elmentem.Ha ez most sikerül,akkor visszatérítik?Illetve ha egy másik nyelvből majd szeretnék nyelvvizsgát tenni az már fizetős?

2018. jan. 6. 23:20
 1/8 anonim válasza:
30%
Én úgy tudom, hogy csak az első nyelvvizsga ingyenes.
2018. jan. 6. 23:23
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Rosszul tudod, egyes. Igen, ingyenes. A következő is.
2018. jan. 7. 12:27
 3/8 anonim válasza:
36%

Első vagyok

[link]

2018. jan. 7. 15:32
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Én meg a második: [link]
2018. jan. 7. 16:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Mindkét cikket olvastam.A második link nem írja,hogy azoknak ingyenes-e akik először mennek vagy az első sikeres nyelvvizsga..Valaki esetleg?
2018. jan. 7. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Nem cikkeket kell olvasni, hanem a jogszabálynak utánanézni.
2018. jan. 7. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
A korábbi sikertelen nyelvvizsgákról senkinek semmilyen tudomása és semmi köze nincsen. A sikereset fizetik. Ennyi. Ugyan mért lennének hátrányban azok, akik egy sikertelen után lettek sikeresek azokhoz képest, akik elsőre?
2018. jan. 7. 21:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2018. jan. 8. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!