Szerintetek meg tanulhatom a Koreai nyelvet?
Figyelt kérdés
Angolul is meg tudtam tanulni alapfokon egyedül, Hangult (Koreai írás) is megtanultam olvasni, szintén egyedül. Szerintetek sikerülhet? :D2018. jan. 1. 23:43
1/4 anonim 

válasza:

Ha nagyon nekigyűrközöl, talán még a magyar is menni fog.
*megtanulhatom
*koreai
2/4 anonim 

válasza:

Hány éves vagy?
Én a japán nyelvet szeretném elkezdeni tanulni.
Úgy tudom, hogy a koreai nyelvben van a legkevesebb írásjel(lehet tévedek) és, ha már olvasni is tudod akkor -a japánból kiindulva- már a többi könnyű lesz.
15/L :)
4/4 anonim válasza:
Miótta a barátnőm megmutatta a BTS bandát,azótta vetettem rá magam h kéne tanulni a koreait xDDDD én a DUOLINGO nevezetű oldalon kezdtem el tanulni a koreait olyan 1 hónappal ezelőtt és hát..nem túl könnyű,most szünetelek,viszont szerintem megtudod tanulni,sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!