Hogyan tudnék fejlődni szóban? Muszáj!

háát.. nem pesti vagyok:S
1.nek köszi a segítséget, de a magabiztosságot hogy tudnám "színlelni"?:D
Inni előtte kicsit necces lenne, nyugtatótól meg tuti bealudnékXD

Oszinten...nem is olyan necces. Mi anno szobelizni kisse spiccesen mentunk, kevertet meg azt hiszem nemi vodkat iszogattunk. Egy jo fogmosas, rago, es kesz
csak vigyazni kell, egyikunk atesett a lo tuloldalara es olyan jokedve volt, hogy ketszer kikuldtek, h ujon le, higgadjon kicsit, es jojjon vissza. Nem tudott tetelt huzni, rohogogorcsot kapott. Aztan harmadjara osszejott, de mivel sokat ivott, nem ment neki. Nekem csak annyi volt, h vigyorogtam, tele voltam tettvaggyal es semmi izgalom. Na persze, ez nem mindenkinel jon be
hm... semmiképp sem szeretnék úgy járni, mint az osztálytársad, aki túlitta magát:S... ezt még átgondolom mindenesetre.
Ettől függetlenül viszont mégiscsak kellene valahogy fejlődnöm, valaki pls még tanácsok, tapasztalatok....

Az angol szókincsemet úgy fejlesztem, hogy felveszem hangrögzítőre a szavakat(pl mp3 lejátszóra), néhányszor mondom magyarul és sokszor angolul a szót felváltva és egyszerűen berögzül. :)) Az elején kicsit szokatlan volt, h hallom a saját hangomat, de megszoktam és bátrabban is szólalok meg. Mindig itt lóg a nyakamban (most is). Éppen babázok itthon, szóval nem sok időm lenne foglalkozni a tanulással, de így egész jól haladok. Nekem a szakmai közép a cél.
Sok sikert Neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!