Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvtani gyakorlatokkal teli...

Nyelvtani gyakorlatokkal teli angol könyvet ismertek? (Főként az igeidők érdekelnének)

Figyelt kérdés
Már vagy ötöt letöltöttem, de azok a szófajokat taglalják és semmi nincs bennük az igeidőkről, pedig szerintem az lenne a legfontosabb. (Majdik Zoltánné könyvét ismerem, de sajnos azt sehonnan nem tudom letölteni, pedig jó lenne :( )
2017. nov. 21. 08:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Akkor elmagyarázom ismét:

A legtöbb középfokú nyelvvizsga közel nem olyan szinten kéri számon a nyelvtant, mint amit ezek a könyvek képviselnek.

Jóval nehezebbek és mélyebbre ásnak le, már-már a szarrágás határát súrolják.

Életemben nem láttam olyan feladatot, ahol a simple present vs PC lett volna, persze nem véletlenül.

2017. nov. 21. 15:10
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Aha, a gond csak az, hogy senki nem mondta, hogy középfokú vizsgára kell a dolog. És a könyvnek szintjei vannak. Ezt is másodjára írom. Van belőle kutyanehéz is.
2017. nov. 21. 15:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy valamennyi rálátásod legyen a dologra érdemes 4-5 könyvet összehasonlítani.
2017. nov. 21. 19:13
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi.

Tanítani fogok a könyvből, ezért kell a sok, szájbarágós gyakorlat. Én magam egyébként elég jó szinten vagyok angolból...

2017. nov. 21. 19:23
 15/16 anonim válasza:
Könyvtárból vettem kii Máté Elek Angol nyelvtan könyvét és van egy nagy alakú, vastag Oxford... tovább nem tudom a címét. Én ezeket javaslom, ezeket ismerem. Nem vagyok nyelvvizsga szinten, de megérteni ebből lehet.
2017. nov. 22. 09:38
 16/16 anonim ***** válasza:

A Thomson-Martinetnek van két gyakorlókönyve, abban vannak a legszámosabb feladatok szerintem. Murphyben meg hasonlókban van egy oldalon egy témakör, ahhoz 12 sornyi feladat, TM-ben meg esetleg két adag 24 feladatos.

Bár akiket én ismerek tanárokat, azok gyártanak elég anyagot maguknak, szóval lustán elkezdeni nem egy jó jel.

2017. nov. 22. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!