Szerintetek megéri jelentősebb összegű pénzt fektetni nyelvek tanulásába fiatalon?
Figyelt kérdés
Manapság bármilyen nyelvtanfolyam 50+ ezer forint. Ráadásul többször is ki kell fizetned ennyit, ha szintről szintre tovább akarsz fejlődni. Én ezt egyeltalán nem sokallom vagy kevesellem, de szerintetek megéri ennyiért nyelveket tanulni? A nyelviskolák színvonalára most ne térjünk ki, a jobbakra gondolok... Válaszokat előre is köszönöm!2017. nov. 14. 12:48
1/5 anonim válasza:
En az alapbol otthon egyedul es idonkent tanarral tanulast javaslom es tamogatom.
Olcsobbra jon ki es jobb is szerintem.
Tanfolyam esetleg nyelvvizsga elott
2/5 A kérdező kommentje:
Az az igazság azt tapasztaltam, hogy fényévekkel hatásossabb (számomra) egy tanfolyam, sokkal többet fejlődök...
2017. nov. 14. 13:26
3/5 anonim válasza:
Persze, ha tényleg jó tanfolyam. Ha az ember betanított munkánál jobb állásra vágyik akkor szinte mindenhol elvárás a nyelvtudás. Ha pedig tervezhető jövőt és élhető életet akarsz élni akkor pláne jó befektetés, mert utóbbiakhoz kénytelen leszel külföldre menni.
Nyelvtanulás mindenféle képen jó befektetés, mert megtérül.
4/5 anonim válasza:
Ha viszont szamodra ugy erzed, az a legjobb. Persze, hogy meg!
5/5 anonim válasza:
Minden embernek más a jó! Nekem például szükségem van egy kisebb csoportra (4-5-fős) ahol motiváljuk egymást és nagyon sokat lehet tanulni egy másik embertől is pl egy adott szituációból. Szóval szerintem nagyon megéri nyelvsuliba menni, persze úgy ha te is külön belerakod a pénzed mellett az idődet és energiádat és nem csak ücsörögsz ott. Viszont szét kell nézni a környéken, ismersők véleményét kikérni, fórumokat olvasni, vagy akár pl ahova én járok ott arra is van lehetőség, hogy beülhessenek az emberek egy próbaórára, mielőtt elhatároznák magukat valami mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!