Hogyan kezdenétek el az angolt 0-ról tanulni, ha komoly céljaitok lenne vele?
Én tanfolyamra járnék, és rábíznám a modern kor szövevényes érdekviszonyaira, hogy miből tanulok. :D Úgy értve, hogy lehet, hogy a tanár választja azt, amit szeret, vagy a tanár tesz javaslatot a beszerzésre, és azt választja, akitől a legtöbb bónuszt kapja, vagy tanár helyett be lehet helyettesíteni a nyelviskola szót is. :D
Szerencse kell hozzá, mert vannak bizonyos tanárok/módszerek, kiket bizonyos hallgatók szeretnek, és kiket nem. Ez meg előre ritkán derül ki. Én, ha a tanár nem ellenkező nemű, fiatal, jó ránézni típus volt, már csalódottnak éreztem magamat. :D
Hanem... lapátoltál már tele teherautó-platót homokkal egyedül? Egy óra után, mikor már kényelmetlen az izzadás, és jön az első vízhólyag, felnézel a platóra, és még nem is terítette be a homok az egészet egy homoknyi vastagságban. :) A nyelvtudást sem adják ingyen, bár vannak itt próféták, akik azt hirdetik, hogy elég a gépen játszani és youtube sorozatokat nézni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!