1/7 anonim válasza:
Ez a kérdés tetszik :) Igazából nincs ilyen nyelv, de ha muszáj lenne választanom, akkor mondjuk talán a holland és a lengyel lennének azok, amiket utoljára hagynék.
2/7 anonim válasza:
Én nekem például a német nem tetszik egyáltalán... :D
Igazából a legtöbb nyelv nem tetszik.
Viszont amiket megtanulnék az a japán, koreai, kínai, orosz, arab, ilyen sorrendben. :D
Ezeken kívül egyik nyelv sem izgat, az angolt meg ugye beszélem.
3/7 anonim válasza:
Nagyon szeretek nyelveket tanulni, de például lengyelül, csehül vagy szlovákul nem tanulnék, mert általánosságban a szláv nyelvek nem tetszenek. Ezeken kívül más nyelveket -amelyikeket ismerem, persze- szívesen tanulnék.:D
4/7 anonim válasza:
Távol állnak tőlem az ázsiai és a szláv nyelvek (bár régebben akartam oroszul tanulni, mára már nagyon hátracsúszott az érdeklődési listámon), az afrikaiakkal sem mennék semmire. A latin nyelvek közül az olasz és a román nem tetszik, előbbihez sajnos volt szerencsém kötelezően, meg is szenvedtem vele.
5/7 anonim válasza:
Németül. Volt szerencsém hozzá,soha többet.
Jó nyelvérzékem van,16 éves koromra két nyelvet beszéltem felsőfokon,de ez kifogott rajtam. Most van folyamatban a 3.nyelv,ezzel sem küszködök annyit,mint a némettel.
Rémálmaimban néha még ma is német órára készülök. Borzalmas.
6/7 anonim válasza:
Keleti nyelvek nem igazán érdekelnek + az írást megtanulni...elvéreznék. :D
7/7 anonim válasza:
Most valaki komolyan lepontozta, hogy valakiknek nem tetszenek a szláv nyelvek? Vagy min sértődött meg?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!