Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol nyelvű oktv-re hülyeség...

Angol nyelvű oktv-re hülyeség volt jelentkezni?

Figyelt kérdés
Nincs nyelvvizsgam szemelyes okok miatt, de az osszes angol tanarom azt mondta eddig, hogy mar kelene, hogy legyen. 4 eve mondtak eloszor. Ugy gondoltam megprobalom az oktv-t, gondoltam nem veszithetek vele, valoszinuleg nem is jutok tovabb, de valaki azt mondta, hogy semmi ertelme nem volt jelentkeznem es azota ezen kattogok, hogy igaza van-e.

2017. okt. 2. 00:23
 1/9 anonim ***** válasza:
3 óra az egész. Ennél sokkal nagyobb hülyeségekre is elpazaroltál már sokkal több időt is.
2017. okt. 2. 00:28
 2/9 A kérdező kommentje:
tudom, hogy 3 ora, de kivancsi vagyok az eredmenyre. nem szamitok arra, hogy tovabbjutok..
2017. okt. 2. 00:31
 3/9 A kérdező kommentje:
illetve ha nem irnam meg, mi tortenne?
2017. okt. 2. 00:34
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem történne semmi, de ha jelentkeztél akkor megírhatnád. Nincs veszteni valód, legrosszabb esetben sikerül tovább jutnod. OKTV-nek semmi köze a nyelvvizsgához, anélkül is tovább lehet jutni, a tudás számít nyelv esetén és nem a papír. Majd ha tovább akarsz tanulni pluszpont miatt megcsinálhatod, de nem olyan sürgős, hogy akkor amint tudod csináld meg. Én egyetem végén szereztem meg csak meg a felsőfokú nyelvvizsgát, ami a diploma feltétele volt, előtte nem akartam kb 20-25 ezer Ft-ot kifizetni érte, csak hogy legyen egy papírom, hogy tudok angolul. Tudtam anélkül is :D Próbáld meg, ha mégse sikerül akkor sincs semmi, de legalább adtál egy esélyt magadnak. Arra meg ne hallgass, aki szerint nem volt értelme. Nem lehet mindent feladni, hogy jaj úgyse fog sikerülni az XY szerint se kéne ezt csinálnom, mikor nincs semmi vesztenivalód azzal, hogy megpróbálod.
2017. okt. 2. 00:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Uristen. Ne hagyd már hogy valaki irigy vagy gonoszkodó beszólása ilyen hatással legyen rád. Elvállaltad, elmész, megírod. Kellenek kihívások az életbe. Ha jól sikerül az meg egy nagy pozitív löket. Szóval nem hinném, hogy van veszteni valód.
2017. okt. 2. 02:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem volt hülyeség! 3 óra intenzív angolozás nagyon is értelmes dolog. Ráadásul ha nem is jutsz tovább, már az is jó, hogy kapsz visszajelzést arról, hogy a már nyelvvizsgával rendelkező osztálytársaidhoz képest te hány pontot érsz el.
2017. okt. 2. 06:16
 7/9 A kérdező kommentje:
koszonom! eredetileg ezert jelentkeztem amit mindenki leirt, csak elbizonytalanodtam, de most mar rendben, meg fogom irni :)
2017. okt. 2. 06:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet "személyes okok" miatt nem-nyelvvizszágni? Engem ez érdekelne...
2017. okt. 2. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan lehet "személyes okok" miatt nem-nyelvvizszágni?"

Pl. úgy, hogy igaziból anyagi okok miatt nem nyelvvizsgázik valaki, ezt viszont nem akarja az orrodra kötni, ezért inkább azt mondja, hogy személyes okok miatt nem vizsgázik.

2017. okt. 2. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!